Love, Life & Happiness

Nutid, framtid, lycka, glädje och kärlek i en salig blandning. Inredning, mode, design, yoga, natur, resor, arbetsliv och familjeliv. Välkommen till en värld av glädjeämnen :-)

Kärleksfulla förväntningar

Kategori: Kärlek, Personligt

Jag kan inte låta bli att fundera över alla hjärtans dag. Överallt blir vi påminda om att uppvakta vår hjärtevän i alla tänkbara former och prislappen för alla hjärtans uppvaktning är högst gränsöverskridande om du frågar mig. Visst är hela poängen med en hjärtevän att man uppvaktar varandra regelbundet? Och att det är dom små detaljerna som gör den stora skillnaden? Eller skall vi helt sonika spendera alla våra slantar just den 14 februari och stoltsera med resultatet av gigantiska gåvor? Vad hände med det kärleksfulla värdet av frukost på sängen, ömsinta blickar och beröringar, ett fång handplockade blommor och handskrivna kärleksbrev? Det är både gratis, gott och förenat med en obeskrivlig lycka. Året om!
 
Om man nu inte har någon specifik hjärtevän för tillfället, hur upplever man alla hjärtans dag då? Uppvaktar man sina barn, föräldrar, en god vän eller en kollega? Eller uppvaktar man helt enkelt sig själv lite extra? Serverar egengjord frukost på sängen och njuter av sitt eget sällskap? 
 
Det är min övertygelse att vi alla har kärlek i våra liv på makalöst många sätt så hur vore det om vi reflekterar lite extra över denna insikt imorgon och därefter alla andra dagar? Krama och älska dig själv, jag vet att du är fantastisk och älskvärd precis som du är. Lägg särskilt på minnet att inga gåvor i världen kan ersätta värdet av just din unika person!
 
All kärlek / Cecilia
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: